Gagal Kaarten en Prenten

Wij verkopen antieke landkaarten en prenten. Origineel en in reproductie. We hebben vooral kaarten van Groningen en Drenthe en zijn gespecialiseerd in de Gemeentekaartjes die tussen 1865 en 1870 van elke gemeente van Nederland (destijds 1200) gemaakt zijn door Jacob Kuyper. Door een uitgebreid netwerk aan (groot)handelaren kunnen wij vrijwel elke Kuyperkaart leveren en ook vele andere kaarten.
We verkopen vooral via internet. Op afspraak bent u ook welkom bij ons in de winkel om een specifieke kaart of serie te bekijken.
Ook hebben we altijd een kleine collectie ingelijste kaarten op voorraad.

Originele antieke kaarten en prenten

Onze originele antieke landkaarten, plattegronden en prenten verkopen we tegenwoordig op de website www.atlasenkaart.nl. Op deze site kunt u direct bestellen en vaak ook kiezen voor inlijsting van kaarten en prenten zodat u snel een mooie kaart of prent in huis kan hebben. Bijvoorbeeld om cadeau te doen.
Kuyperkaarten van 1200 Nederlandse gemeenten


Groningen
Kaarten plattegronden en gezichten

Drenthe
Kaarten plattegronden en gezichten

Overig
andere gebieden en andere afbeeldingen


Reproducties

Onze reproducties van kuyperkaarten en Nederlandse plattegronden zijn te bestellen op www.kaartcadeau.com. Hier kunt u ook terecht voor ingelijste kaarten en meerluiken (leuk als huwelijkscadeau)
De Kuyperkaarten van alle 1200 Nederlandse gemeenten zijn in repruductie te bestellen (ook ingelijst)


  
Groningen
Kaarten plattegronden en gezichten

KUNST | DOEN | KAARTEN

Home | contact | openingstijden | Over Gagal | privacy